Wednesday, July 11, 2012

Camzap İle Yaratıcı Fikirler


Yaratıcı bir fikir Chatroulette

İnternet teknolojisinin her geçen gün dahada gelişmesi ile birlikte karşımıza çok yaratıcı ve değişik fikirler çıkıyor.Her gün ortaya çıkan bu binlerce projeden tabi ki sıradışı olanları daha çok ilgi görüyor ve tutuluyor.
http://campzapchat.blogspot.com/
Bu günlerde sanal sohbet için tasarlanıp geliştirilmiş internet sayfaları diğer gelişmelere göre çok daha fazla ilgi görüyor.Sanal sohbet sayfalarının bu kadar fazla ilgi görmesinin sebebi ise insanların günlük hayatta yapamadığı sosyalleşmeyi bu tarz sitelerde yaparak sosyalleşme ihtiyacını gidermesidir.İnsanın doğası gereği faklı insanlarla tanışmak insanda hem heyecan uyandırıyor hem de kendi iç dünyasındaki sosyalleşme çabasına bir nevi derman oluyor.Bu tarz sitelerin genelinde kullanıcı oluşturuyorsunuz ve siteye girerek bu kullanıcı adı ile sohbetlere başlıyorsunuz.Bu tarz sitelerin bazıları ise belirli miktarlarda para isteyerek size tam konuşma imkanı sağlıyor.

Bu tarz sanal sohbet sitelerinden farklı olarak günümüzde videolu chat sayfaları daha büyük ilgi görüyor,insanlar tarafından daha fazla seviliyor ve kullanılıyor.İşte Chatroulette de bu tarz bir videolu sohbet sitesi.Chatroulette yi diğer sanal sohbet sitelerinden ayıran belli başlı özellikleri var.

Bunlardan biri konuşacağınız kullanıcıyı sizin yerinize Chatroulette nin oluşturmuş olduğu sistemin seçmesi.Bu siteye ilk girdiğinizde karşınıza iki tane video ekranı geliyor ve sizde herhangi bir kullanıcı adı ya da ücret istemiyor. Tek yapmanız gereken karşınıza gelen görüntünüz kaydedilebilir uyarısına evet demek ve görüntülü ve sesli sohbete başlamak.

No comments:

Post a Comment